Forside MWC MWC 2012

Video: Her drukner Panasonic deres nye smartphone


Her “drukner” Panasonic deres nye smartphone  (Video: recordere.dk)


 


Panasonic Eluga er vand- og stænktæt, og det fik vi en demonstration af på Panasonic Convension.


Med klassificeringen IP57 byder den nye Panasonic smartphone på noget der vil kunne tage livet af andre elektronikprodukter; Den kan tåle støv og vand.


Man kan dog ikke ligefrem dykke med den, med mindre det er snorkling i overfladen. IP57 betyder at den kan holdes under vand i mindst 30 minutter ned til 1m dybde – altså uden at tage skade.


Da verden for første gang fik den nye smartphone at se, blev den præsenteret på scenen stående i en fiske-bowle som på videoen ovenfor.


 


Img_7040_kopier
Laurent Abadie, bestyrelsesformand og direktør for Panasonic Europe, ved afsløringen af Eluga. Telefonen stod – i en fiske-bowle fyldt med vand.  (Foto: recordere.dk)


 


Panasonic Eluga


Den nye smartphone fra Panasonic er baseret på Android  Gingerbread (ver. 2.3) med senere opdatering til Android Ice Cream Sandwich (ver. 4).


Den har en 4,3 tommer OLED skærm (960×540) pixels og et 8 Mpixel kamera. Vægten er blot 103 gram, hvilket gør den til en af de letteste smartphones på markedet.


CPU er dual-core 1 GHz, og der er indbygget NFC (Near Field Communication) til kommende mobilbetalinger.


Den fås i sølv og sort farve.


  


Pris og tilgængelighed


Pris og tilgængelighed kendes endnu ikke. Den lanceres til april i Europa, men hvornår den dukker op herhjemme vil afhænge af forhandlingerne med teleselskaberne.

Annonce