Forside Nyheder

Anderledes TV-stand med stort prisskilt


 


Loewe sender en ny og meget anderledes TV-stand på markedet, der byder på et flot og anderledes design. Kan også bruges til andre mærker TV.


Går du efter det enkle og eksklusive til hjemmet, så er Loewes seneste bud på en TV-stand nok noget der kan interessere.


Som en elegant skulptur, lænet op ad væggen. Der er tale om en tv-stand, hvor tv´et bogstaveligt talt læner sig op ad væggen, med TV’et fastgjort i den helt rigtige højde.


Den kan bruges til Tv i størrelser fra 32? til 46? tommer. Selve TV’et kan frit justeres i højden, og vinklen kan variere fra -10° til + 2°. Så TV-seerne kan få præcis den synsvinkel, som er optimal i forhold til placeringen af de øvrige møbler i rummet.


Hvis du tænker, hvad med kablerne? – Så har Loewe også tænkt på det. Loewe tv-stande har ?cable management?, hvor kabler føres usynligt i selve standen.


Matrialet er børstet aluminium, og til fastgørelse af tv´et på standen benyttes en Loewe Vesa Size-adapter, som passer til det Loewe tv, der skal monteres på standen.


Men så er der lige det med prisen. Det er jo det tyske luksusmærke Loewe. Vejledende udsalgspris for Loewe Wall Stand Flex er kr. 7.499,- ekskl. Vesa Size- adapter.

Annonce