Forside Nyheder

Angry Birds Space downloadet 10 millioner gange på tre dage

 Til trods for konkurrence fra opkomlinge som Wordfeud og Draw Something er der næppe ret mange, der kan komme i vejen for casual gaming-lokomotivet Angry Birds. Den nyeste version er kommet godt fra start med 10 millioner downloads på bare tre dage.


Det er ikke bare Nokia, der i øjeblikket sætter den finsky by Espoo på verdenskortet. Her ligger nemlig også spilfirmaet Rovio, der står bag gigant-succesen Angry Birds, der formodentlig er den mest populære spil-serie til den mobile platform lige nu. Rovio har netop lanceret det seneste “kapitel” i serien om de vrede fugle og de grønne grise. Det foregår nu i rummet, og har derfor fået den logiske titel Angry Birds Space.


Der er tale om en lancering, der minder om en fugl skudt ud af en slangebøsse i fuld fart. Hen over weekenden downloadede ikke færre en 10 millioner mennesker spillet på den ene eller den anden platform. Det kunne Rovio meddele på deres Twitter-feed, der har over 400.000 followers, tidligere idag.


Og så er Angry Birds Space ikke engang blevet tilgængelig for Windows Phone-brugere endnu. Der har været tvivl om, hvorvidt den ville dukke op på denne voksende platform, men det er nu bekræftet, at den er på vej, hvilket formodentlig blot vil øge interessen endnu mere.


 

Annonce