Forside Produkter HiFi & Surround

Boston Acoustics på nye hænder i Danmark


 


Boston Acoustics skifter distribution i Danmark, og får nye lavere priser på højttalere og soundbars.


HiFi-mærket Boston Acoustics skifter distributør i Danmark og overtages af forhandleren hififreaks.dk, og de lover lavere priser på produkterne.


Boston Acoustics startede i sin tid i Boston, USA, deraf navnet. Produktionen af deres egne enheder foregår stadig hovedsageligt i Boston forstaden Peabody.


Udviklingen foregår både i USA og i Europa, idet Maranz legendariske audio guru Ken Ishiwata er ansvarlig for lyden på alle modellerne. Det har betydet at Boston de senere år er stormet frem internationalt, og ifølge distributøren høstet gode anmeldelser på vejen frem.


 TVee 25


Et af de populære produkter fra Boston Acoustics er TVee 25, en soundbar til dem der ønsker bedre lyd fra fladskærmen uden at investere i et surroundanlæg.


TVee25 passer til fladskærme fra 32 tommer og op. Den leveres komplet med trådløs subwoofer og selve soundbaren der indeholder en programmerbar IR modtager så dit TVs fjernbetjening kan kommunikere med den. Prisen lander nede på kr. 1.995,-


Storebror TVee30 passer til skærme fra 40 tommer og op. TVee30 er så lang at der er både højre, venstre og centerkanal. Den kan i øvrigt køre Dolby Digital decodning, har programmerbar IR modtager så man kan bruge TVets fjernbetjening direkte, og slutteligt bluetooth gør det muligt at streame musik til TVee30 fra f.eks din mobil eller computer. TVee30 falder til kr. 3995,-


Samtidig betyder det at hele Bostons sortiment af højttalere og tilbehør i løbet af de kommende måneder bliver introduceret i Danmark.

Annonce