Forside Nyheder

Boxer TV klar med HD-kanaler


Boxer klar til at sende HD kanaler, det betyder bl.a. EM-bold i HD på TV 2 HD.


 


Boxer går HD


Fra på mandag bliver det muligt at abonnere på HD-kanaler igennem Boxer TV, og TV 2 HD fås uden beregning.


Alle Boxers kunder får fra 2. april adgang til TV 2 HD og dermed til OL, Tour de France og EM i fodbold i superskarp HD-kvalitet ? uden beregning.


Samme dag lancerer Boxer yderligere tre tv-kanaler i HD-format, nemlig TV 2 SPORT, TV 2 Film og 6?eren ? foruden altså TV 2. Sammen med DR HD, får man med en almindelig antenne adgang til fem kanaler i HD-kvalitet via egen antenne.


Hos Boxer har alle kunder TV 2, og de får alle adgang til TV 2 i HD-kvalitet uden yderligere beregning. Som en ekstra bonus tilbyder Boxer derudover, at man også kan modtage de øvrige HD-kanaler fra Boxer ? TV 2 SPORT, TV 2 FILM og 6?eren ?uden yderligere beregning frem til 2. juli. Herefter vil TV 2 SPORT HD, TV 2 FILM HD og 6?eren HD være et tilvalgsprodukt til det almindelige tv-abonnement hos Boxer.


 


Kræver DVB-T2


Alle de nye HD-kanaler fra Boxer vil blive udsendt i den nye standard kaldet DVB-T2. En del af de tv-apparater, som radio- og tv-forhandlere har stående på hylderne, er udstyret med den nye standard. Men har man et tv-apparat uden DVB-T2, kan man anskaffe sig en modtageboks med DVB-T2, som giver adgang til de nye HD-kanaler. Har man et nyt tv med indbygget DVB-T2, skal man imidlertid være opmærksom på, at tv-modulet skal være et CI+-modul for at kunne fungere med DVB-T2.


Alle Boxers tv-pakker vil uændret kunne modtages uden DVB-T2-udstyr. De fire tv-kanaler, som fremover udsendes i HD-kvalitet, vil tilsvarende fortsat uændret kunne modtages som hidtil i normal digital SD-kvalitet. De fritstående nabolandskanaler, som Boxer-kunder supplerende kan modtage uden beregning, vil dog fremover blive sendt i DVB-T2 format. Samtidig udskiftes den tyske kanal ARD med en anden tysk kanal ZDF.

Annonce