Forside Nyheder

Du vil sandsynligvis kunne opgradere til Windows Phone 8


Har du en Nokia Lumia 800 i lommen så burde du være sikker på, at få opgraderingen til Windows Phone 8, lyder budskabet fra anonym Microsoft-repræsentant.


 


Microsoft-repræsentant afslører, at langt størstedelen af de eksisterende Windows-mobiler vil kunne opgraderes til Windows Phone 8, når det frigives senere på året.


Sidst på året forventes Microsoft at blive klar med Windows Phone 8, der vil matche iPhone og Android både hvad angår funktionalitet og teknologisk formåen. Det kommende operativsystem giver understøttelse for større skærmopløsninger, dualcore-processorer, bedre kamerateknologi (eksempelvis Nokia PureView, red.) og vil sandsynligvis også få tæt integration med funktionerne i Windows 8.


Microsoft siger ikke noget officielt om softwaren, men det er lykkedes websiden WP7app.de, at få en udtalelse fra en Microsoft-repræsentant på CeBIT 2012-messen i Hannover.


Denne sagde, at andengenerationsmobiler som eksempelvis HTC TITAN og Nokia Lumia 800 helt sikkert vil få en opdatering til Windows Phone 8, og at førstegenerationsmobiler som Samsung Omnia 7 sandsynligvis også vil blive opgraderet, dog med udeladelse af enkelte funktioner.


Microsoft-kilden bekræftede også, at Microsoft stadigvæk satser på at kunne frigive softwaren i slutningen af 2012.

Annonce