Forside Nyheder

Fedt med 1080p i ny Apple TV


Den nye Apple TV er et godt køb til prisen, men 1080p er eneste forbedring i forhold til forgængeren.


 


Den nye Apple TV fungerer godt og leverer god billedkvalitet med 1080p HD-opløsning, men har du forgængeren er der ingen grund til at opgradere, skriver anmelderne.


Vi har allerede set at anmelderne elsker den nye iPad (link til tidligere fremsendt historie), men hvad med den nye Apple TV? Gizmodo.com linker til anmeldelser af TV-boksen fra Macworld, The Verge og The Loop.


Der er bred enighed om, at Apples prisbillige boks faktisk leverer god ydelse og flot funktionalitet, og der er udbredt begejstring over understøttelsen af 1080p HD-opløsning.


Men har du en Apple TV fra sidste år, så er der ingen grund til at opgradere, for det er stort set den eneste forskel på de to: 720p Vs. 1080p.


Herhjemme er Apple TV knap så interessant. Den er noget dyrere end i USA, der er mindre indhold i Apples iTunes-butik, og vi har ikke adgang til tjenester som Netflix (med mindre du ved hvordan regionsblokaderne omgås).


Har du planer om at købe den nye Pad, så er det måske alligevel interessant med den nye Apple TV, da du så kan streame apps, fotos og videoer op på stuealtret i den højest mulige opløsning.


Se også: iTunes kommer tæt på Blu-ray kvalitet

Annonce:
Forrige artikelNy Sonos Controller til PC og Mac
Næste artikelLG satser på moderne design
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.