Forside Nyheder

Google Nexus-tablet til 150-200 dollarsNu kommer Googles Nexus-tablet, og den bliver billig med en amerikansk pris på mellem 150-200 dollars, skriver websiden TheVerge.com.


Der har igennem længere tid været rygter om, at Google er på vej med en Nexus-tablet, der for alvor skal stjæle markedsandele fra Apples populære iPad.


Nu skriver den amerikanske gadgetblog, TheVerge.com, at man har information om maskinen fra flere forskellige sider.


Skal vi tro TheVerge.com, så kommer maskinen indenfor de næste par måneder, bliver udstyret med en 7-tommer skærm og får en pris på 200 dollars. Websiden Android & Me har information, der tyder på en pris, der starter ved blot 150 dollars.


Problemet for Google pt. er, at markedet for prisbillige Android-tablets i USA domineres af Amazons Kindle Fire og i mindre grad af Barnes & Nobles’ NOOK tablet. Disse to har ikke adgang til tidligere Android Marked og Googles andre indholdstjenester, der nu er samlet under ét tag og omdøbt til Google Play.


Den kommende Nexus-tablet vil matche Kindle Fire og NOOK Tablet på prisen og samtidig give adgang til Google Play.


Det forlyder, at ASUS vil bygge maskinen, der vil blive udstyret med en hurtig Nvidia Tegra 3 eller Qualcomm Snapdragon-processor og en skærm med 1280 x 800-pixel opløsning.


Det forventes, at Googles Nexus-tablet senest vil blive lanceret i maj eller juni. Teknologigiganten afholder sin årlige udviklerkonference, Google I/O, i slutningen af juni, så forhåbentlig ser vi maskinen inden da.

Annonce