Forside Nyheder

LG klar med 55-tommer OLED TV til maj


LG viste prototyper af deres 55″ store OLED TV frem på CES-udstillingen i januar 


 


Kapløbet om store OLED TV blev skudt igang på årets CES-udstilling, og nu gælder det om at komme først. LG ser ud til at tage føringen. 


Det største og hotteste på årets CES-udstilling i januar i Las Vegas, var at de store OLED TV nu endelig er på vej. De ultratynde TV-skærme, med nærmest optimal betragtningsvinkel, kontrast og farvegengivelse.


Både LG og Samsung viste deres bud på et 55″ stort OLED TV frem, som er det største der kan produceres lige nu, og Panasonic bebudede at de så sandelig også var på vej med OLED TV.


Næste spørgsmål der så melder sig, er hvornår de bliver klar til markedet. LG sagde oprindelig 4. kvartal 2012, mens Samsung sagde 2. halvdel af 2012. Altså sidst på året.


Men var det blot kattens leg med musen?  Det ser det ud til, for nu er der nye informationer fremme om at LG vil benytte Cannes film festival til at lancere deres 55″ store OLED TV. Det skriver koreanske MK Business News.


Så er LG ca. ½ år forud for deres oprindelige planer, og satser på at være klar til et bredere salg allerede inden sommerens OL i London. Cannes afholdes fra d. 16. til d. 27. maj i år.


Hvad bliver prisen så? Jo OLED-info taler om et prisniveau på ca. $7900, hvilket er under 45.000 kroner i USA. Men LG fortalte fornylig at de regnede med en pris på omkring 1400 kroner per tomme i Danmark, og det giver 77.000 kroner for en 55″. Sandheden ligger nok et sted derimellem, måske 65.000 kroner til at begynde med.


 


 LG’s 55″ OLED TV som det blev præsenteret på CES-udstillingen


 

Annonce