Forside * Nyheder

Loewe Home Cinema til alle


Loewe Home Cinema som sæt med medieafspiller, 2.1 højttalere og multi-fjernbetjening.


 


Loewe Home Cinema sæt med medieafspiller, højttalere og en fjernbetjening som kan anvendes sammen med andre TV også.


Sættet her består af den 3D-kompatible Loewe MediaVision 3D afspiller, et sæt med to Loewe Satellite Speakers, en Loewe Subwoofer Compact og en Loewe Assist Multi-Control fjernbetjening.


Fjernbetjeningen kan også anvendes sammen med andre TV end Loewe.


 



 


Loewe MediaVision 3D


Udover blu-ray afspiller har MediaVision 3D anlægget en iPod-docking-station. Der hentes data fra musik-/mediedatabasen Gracenote, på den måde får man automatisk oplysninger om titel, kunstner og covers på musik og film- soundtrack.


Mens en film vises, giver Gracenote mulighed for at søge efter både kunstner og musiktitel. Loewe MediaVision 3D kan også “rippe” musik, hvilket betyder, at yndlingsnumrene kan konverteres og gemmes via USB.


MediaVision 3D er holdt i et typisk Loewe design, med mulighed for at tilpasse udseendet efter personlig smag og præference, med udskifteligt inlay (farvet topcover). Inlays findes i  250 forskellige farvevarianter.


Anlægget har også HDMI ind, for tilslutning af en ekstra kilde.


Home Cinema Set fås i farverne Alu Sølv og Sort.


 



 


Loewe Satellite Speakers og Subwoofer Compact


Loewe Satellite Speakers er fræset ud af én aluminiumsblok, og har som Loewes øvrige Sound produkter udskiftelige inlays (farvede topcovers). Subwoofer Compact er diskret i størrelsen (højde 24,5 cm, bredde 24 cm, dybde 26,1 cm) og har et frekvenssområde på 45 Hz til 300 Hz.


Loewe Subwoofer Compact tænder automatisk fra stand-by, når der registreres et lydsignal ved tilslutningerne.


Højttalerne fås i farverne Alu sølv og sort.


 


Pris


Vejledende udsalgspris for Loewe Home Cinema Set er kr. 17.999,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.