Forside Nyheder

Loewe kombinerer Smart TV med iPad


 


Nu bliver Loewe TV endnu smartere med den nye Loewe VideoNet App til iPad.


Med den nye VideoNet-applikation har Loewe udvideet Home Entertainment til også at samspille med iPad.


Loewe VideoNet App streamer udsendelser, webshows, screencasts og podcasts direkte til dit Loewe TV eller til din iPad. Loewe VideoNet App er tilgængelig for alle Loewe LED TV (fra 32? og opefter), der er udstyret med MediaNet funktion (netværks- og internetadgang).


Ud over regulære TV-programmer giver (den tysk- eller engelsksprogede) Loewe VideoNet App adgang til masser af video indhold fra både større TV-kanaler, men også fra; virksomheder, sportsklubber, uddannelsesinstitutioner og mange andre udbydere.


Applikationen gør indholdet tilgængeligt såvel på en iPad som på et Loewe TV. Indhold fra hele verden er tilgængeligt på mange sprog og bliver sammenlagt til mere end 10.000 forskellige udsendelser sorteret efter genrer og lande.


Med App´ens favoritfunktion kan man føje videoer til sin favoritliste med et enkelt klik. De nyeste episoder af en podcast oplistes automatisk. På den måde har man altid både det nyeste indhold og de nyeste informationer til rådighed. Desuden gives der på app´ens startside forslag og redaktionelle anbefalinger.


Det optimale udbytte af Loewe VideoNet App fås, når brugeren er i besiddelse af både et Loewe TV og en iPad. Når Loewe TV´et og iPad´en er parret og knyttet til en bestemt bruger, kan denne bruger, via Loewe VideoNet App´en, synkronisere sine personlige favoritter, så disse bliver tilgængelige på begge devices.


Med “Send-to-TV”-funktionen giver app´en desuden mulighed for, fra iPad´en, at sende udvalgte videoer til Loewe TV´et, hvor disse straks kan ses på TV-skærmen.


Loewe VideoNet App er kompatibel med alle Loewe LED TV fra og med 32?, der har Media+ og er opdateret med softwareversion 7.x.


  


Pris og tilgængelighed


Loewe VideoNet App til iPad fås allerede nu i App Store. Frem til den 1. april 2012 kan App´en downloades “for Free” (gratis).


Herefter vil prisen være kr. 30,00.

Annonce