Forside Nyheder

Microsoft: Glem det, ingen ny Xbox nu


 


Microsoft afviser at der skulle være en ny Xbox på vej til i år. Den gamle sælger for godt.


Der varmes op til juni måned. Den 5. – 7. juni afholdes årets mest betydningsfulde udstilling for gamere, E3 i Los Angeles. Det betyder samtidig at der allerede nu varmes op til hvilke store nyheder vi vil se præsenteret dér.


En af de nyheder som der har været talt om på rygtebasis er: Kommer der snart en ny Xbox, måske kaldet Xbox 720 ?


Men nu maner Microsoft selv de rygter i jorden. Nej, der kommer ingen ny Xbox snart. Der er ingen grund til at sende en afløser på gaden i år. Det skriver hjemmesiden AllThingsD, der er The Wall Street Journals digital magasin, efter at have talt med kommunikationschef Frank Shaw fra Microsoft.


Det sidste år her har været det bedste år for Xbox nogensinde. Xbox 360 har ikke alene solgt bedre end alle andre spillekonsoller, men også bedre end DVD- og medieafspillere som den er i konkurrence med.


“Så det handler kun om Xbox 360 for os i 2012”, sluttede Microsofts Frank Shaw overfor AllThingsD.

Annonce