Forside * Nyheder

Microsoft vil lave sin egen “Apple TV”-boks


Skal vi tro rygtemøllen, så vil Microsoft lancere en prisbillig Xbox i løbet af 2013.


 


Prisbillig Xbox Lite-maskine forventes lanceret næste år, rapporterer VR-Zone.com – opfølger til Xbox 360 kommer først i 2014


Microsoft har allerede offentlig meldt ud, at vi ikke ser en ny Xbox på E3-messen i Los Angeles til juni, eller i den nærmeste fremtid. Men skal vi tro brugeren “MS Nerd” på Reddit.com. så vil Microsoft lancere en prisbillig Xbox, der skal konkurrere med Apple TV.


Han (eller hun?) kalder den for Xbox Lite, og fortæller, at den vil være baseret på en ARM-processor netop som Apple TV.


Microsofts Xbox 360 har udviklet sig til meget mere end bare en spillemaskine, og især i USA er der adgang til en væld af indhold, deriblandt video- og musikstreaming fra forskellige tjenester.


Skal vi tro “MS Nerd,” så vil Xbox Lite virke med Kinect, men den vil ikke følge med boksen og skal altså købes særskilt.


Hvad så med en rigtig efterfølger til Xbox 360? Den kommer først året efter, altså i 2014, og Kinect får først en opgradering om tre år, en gang i løbet af 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.