Forside Nyheder

Opdateret: Nu får Samsung Galaxy S II snart sin is-sandwich


Nu bliver Samsungs populære androide snart opdateret til Android 4.0.


 


Samsungs populære Android-mobil bliver snart opdateret med Android 4.0, men det bliver aligevel ikke lørdag den 10. marts som Samsung Filippinerne fik meldt ud!


Godt nyt til alle, der render rundt med Samsungs Galaxy S II i lommen, skrev vi tidligere i dag. Årsagen var at Samsung i Filippinerne havde meldt ud at den populære Android-mobil skulle opdateres med Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, her imorgen lørdag den 10. marts.


Men nu er der kommet kontra-ordre fra Samsung i Korea. Den opdatering er ikke klar endnu, og der er ikke meldt nogen ny dato ud.


Når opdateringen kommer, og vi må formode at det er meget snart, så ryger ud via Samsungs Kies 2.0-program, hvor den kan hentes som et download på 60 megabyte. Du vil også kunne hente den som FOTA (Firmware Over The Air)-opdatering via Wi-Fi-forbindelsen i mobilen. Her skal du i så fald hente hele 350 megabyte.


Samsung advarer, at opdateringen til Android 4.0 betyder, at Adobe Flash ikke længere vil virke, og der er også nogle af mobilens indstillinger, der vil blive nulstillet.


Du kan læse mere om opdateringen på Samsungs webside her!

Annonce