Forside Nyheder

Samsung-gave til Angry Birds fans


 


Ejer du en Samsung Galaxy-mobil og er du fan af spillet Angry Birds? Hvis ja til begge, så har Samsung en lille gave til dig.


Har du en Samsung Galaxy-mobil og er du vild med Angry Birds? Så har Samsung og spilproducenten Rovio en gave til dig: Du kan nemlig få niveauet Danger Zone med 30 nye baner i den nyeste version af spillet, Angry Birds Space.


En af spillets karakterer hedder Lazer Bird. Det er spillets superhelt, der med sine superkræfter hjælper vennerne mod rumgrisene.


Alle som har en Galaxy-mobil kan fra d. 22. marts downloade Angry Birds Space og spille gratis i tre måneder. Spillet findes på Samsung App og Android Market og kræver at minimum Android 2.1 er installeret.


Tjek videoen herunder hvor Rovie annoncerer den nye Angry Birds Space.


 


Annonce