Forside Nyheder

Sony: Vi kommer med OLED og passiv 3D


 


Sony bekræfter nu, at de både er på vej med OLED TV og TV med passiv 3D-teknik.


På årets CES-udstilling i Las Vegas var det Samsung og LG der løb med de store overskrifter. Begge viste store 55″ supertynde lækre OLED TV frem. Panasonic var straks ude og sige, at de også arbejder på OLED, men Sony forblev tavs.


Nu tager de bladet fra munden, og begynder også at tale om store OLED TV. Sony forventer at deres OLED TV er klar i 2013, sammen med passiv 3D. Det skriver Reg Hardware.


Passiv 3D er en 3D-teknologi hvor brillerne benytter passive polariserede glas. Den type briller er billige, sammenlignet med den aktive type, og er mere behagelig at se TV med over længere tid. Passiv 3D er dog kun halv opløsning på skærmen, så ingen Fuld HD.


Sony er allerede klar med produkter der benytter passiv 3D på det kinesiske marked, og forventer at produkterne får europæisk debut under IFA-udstillingen i Berlin i slutningen af august 2012. Dette er dog ikke en officiel beslutning, mere en forsigtig vurdering.


Hvad angår OLED TV, så angiver Sony året 2013 som det år hvor de slår tilbage på ny teknologi. Der hvor konkurrenterne skal slåes på bedre teknik og muligheder.


OLED TV fra Samsung og LG ventes på markedet sidst på året.

Annonce