Forside Nyheder

Sorcery får udgivelsesdato


 


PS Move spillet Sorcery er tilbage fra de døde og klar på vore breddegrader til maj. Kan spillet mon løfte Move-titlerne?


Da Sony i sin tid præsenterede deres move-controller, var det ligeledes med præsentation af spillet Sorcery. Det viste, hvordan man i en fantasyverden i bedste Harry Potter stil kunne kaste spells omkring sig ved brug af Move-controlleren. Siden hørte man ikke meget til spillet.


På det seneste er det dog kommet frem at spillet fortsat er under udvikling og har, siden præsentationen, gennemgået en stor makeover, så det nu fremstår noget mere modent og lækkert rent grafisk. Sorcery forsøger at gøre Moven mere tilgængelig for de mere hardcore spillere, da langt de fleste move-spil henvender sig til familier eller børn. Om det lykkedes bliver spændende at se når vi bringer en anmeldelse af spillet.

Sorcery har nu fået en releasedato, som hedder den 23. maj på vore breddegrader. Du kan se en trailer fra spillet herunder.
Annonce