Forside Nyheder

Spotify åbner i Tyskland


Spotify krydser landegrænsen. Efter skandinavien er turen nu kommet til Tyskland.


Musiktjenesten Spotify er fra og med i dag tilgængelig i Tyskland.


Dermed fortsætter den svenskfødte musiktjeneste med at udvide til flere markeder, der udover Danmark og Tyskland tæller Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritanien, USA og Østrig.


Spotify er meget glade for at være kommet til Tyskland, ikke mindst fordi det er det tredje største musikmarked i verden.


?Spotify tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af en musiktjeneste, den er gratis, den er hurtig, musikken er nem at dele, og med mere end 16 millioner sange har vi et af de største on-demand musikbiblioteker i verden. Vi er utrolig glade for at være her”, siger Daniel Ek, CEO og grundlægger af Spotify.


Spotify har nu mere end 10 millioner aktive brugere heraf 3 millioner betalende abonnenter.

Annonce