Forside Nyheder

Spotify lancerer nye musik-apps


 


Spotify udvider deres afspiller på computeren med endnu flere apps. De nye apps kommer bl.a. fra pladeselskaberne.


Musiktjenesten Spotify er klar med næste generation af indbyggede apps i deres afspiller til computeren. Hele 12 styk lanceres i dag.


Der er apps til at kigge i de komplette hæfter fra udgivelsen. Så nu behøver man ikke købe en CD for at læse om udgivelsen. Eller hvad med at dykke ned i historien om legendariske musikere. Mulighederne er mange med de nye apps.


 


De nye Spotify-apps


Classify: Dette er Spotifys dør til verdenen af klassisk musik. Her kan tjekkes komponister, epoker, stemninger, instrumenter og genrer. Oplev den klassiske musik organiseret på en helt ny måde.


The Complete Collection: Bladr rundt i billeder, sangtekster og noder for at lære om de kunstnere mens der lyttes til deres musik. Vil du gerne vide hvem der skrev den sang du lytter til, eller hvem der producerede den seneste plade for idolerne. Lad musikkens udvikling og historie glide forbi mens du lytter til musikken. Der er 150 album-hæfter i denne første version, men flere er på vej.


Def Jam: Def Jam Recordings har i 26 år bidraget til det bedste indenfor hip-hop, rap, R&B, og pop music. Få nye oplevelser med den musik igennem Def Jam?s Spotify-app.


Digster: Digster byder på friske afspillelister (playlister) hver uge. Denne app kan hjælpe dig med at bygge nye afspillelister ud fra det du tidligere har lyttet til, eller der kan søges i afspillelister fra musikerne. Der kan også findes musik efter antal facebook likes.


Domino: Denne app giver adgang til musikere fra pladeselskabet Domino og uafhængige community. Dyk ned i 20 års musikhistorie.


Filtr: Filtr er en app der kan bygge nye afspillelister (playlists) baseret på hvad dine Facebook-venner godt kan lide at lytte til, og baseret på hvad du kan lide kan programmet også foreslå afspillelister fra musikredaktioner.


Hot or Not: I Hot or not stemmer du på sange i battlerunder. Hør to sange og stem på den du bedst kan lide. Stemmerne fra alle brugere af denne app samles i top-lister.


The Legacy Of: Med denne app kan du dykke ned i nogle af verdens mest anerkendte kunstnere. Med højopløselige fotos, afspillelister, håndplukkede albums, biografier mm. Fordyb dig i musikere som Bob Dylan, Miles Davis, Daryl Hall & John Oates og Stevie Ray Vaughan. En ny kunstner fremhæves hver uge.


Matador Records: App fra New York indie pladeselskabet Matador, med nye udgivelser, tour datoer, afspillelister mm.


[PIAS]: App fra indie-pladeselskabet [PIAS], med nye udgivelser, afspillelister mm.


TweetVine: TweetVine samler tweets om hvad der lyttes på lige nu. Den leder efter hashtag #NowPlaying, og bygger charts ud fra resultaterne.


the warner sound: Musiknumre, albums og afspillelister fra pladeselskabet Warner Music Group. Med musikere som Green Day, Bruno Mars, Linkin Park, og Cee Lo Green, og de hotte på vej som Wiz Khalifa, Ed Sheeran, Kimbra, Birdy, og Fun, samt legender som The Doors, Grateful Dead, og Aretha Franklin. En app man kan fordybe sig i.

Annonce