Forside Nyheder

Stofa: Tag TV 2 med dig på WebTV


Stofa WebTV To Go på iPad


 


Stofa WebTV To Go


Nu kan kunder med Stofa bredbånd tage TV2-kanalerne med på WebTV udenfor hjemmet på PC, MAC, smartphone og tablet.


Det er et nyt strategisk samarbejde imellem TV 2 og Stofa, der gør det muligt for Stofa-kunder med WebTV To Go at se kanalerne fra Danmarks største og mest populære tv-station også uden for hjemmet.


Med en stor sportssommer foran, med EM-fodbold, Tour de France og OL fra London, er der nu mulighed for at følge med ude ved havegrillen, på stranden, i kolonihaven eller i sommerhuset.


 


TV på smartphone og tablet 


Selv om seningen af tv-programmer på f.eks. tablets og smartphones stadig er relativt beskeden, er det et område i vækst, og målinger af dette medieforbrug er på vej – både i Danmark og internationalt. For TV 2 er det et væsentligt område at teste og følge, når tv-sening på fjernsynsapparater suppleres med sening af tv-programmer på computere, tablets og smartphones.


TV 2 og Stofa har indgået en toårig aftale for 2012 og 2013. Stofa har valgt, at WebTv To Go ikke koster ekstra for Stofas bredbåndskunder i 2012, men efter årsskiftet skal forbrugerne selv betale for denne service. Den endelige prissætning er ikke fastsat endnu.


Stofa WebTv kræver både bredbånd fra Stofa, samt at antenneforeningen har en aftale med Stofa om WebTV To Go. Så kan der ses TV i – og udenfor – hjemmet via PC, MAC, smartphone eller tablet (der understøttes Android og Apple).

Annonce