Forside Nyheder

Vi vil have større smartphones


Den kommende HTC One X har en skærm på 4,7 tommer, og det er lige hvad brugerne vil have, hvis vi skal tro ny undersøgelse


 


Mobilerne får større og større skærme, og der er en god ide, viser ny undersøgelse. 90 procent af brugerne i USA og Storbritannien fortrækker mobiler med 4+ tommer.


En undersøgelse fra firmaet Strategy Analytics viser, at smartphone-ejere i USA og Storbritannien foretrækker større mobiler med skærme på mellem 4-4,5 tommer.


Næsten 90 procent af de adspurgte brugere foretrak en smartphone med en større skærm end den mobil de ejede i forvejen, fortæller Strategy Analytics, der  også påpeger at Android-ejere i  højere grad var interesseret i de større skærme.


Det passer fint med trenden fra Mobile World Congress i Barcelona, hvor stort set alle de nye topmodeller fra mobilproducenterne har skærme på mellem 4,3 til 4,7 tommer.


Og hvorfor er brugerne så interesseret i større skærme? De surfer nettet mere på mobilen, læser bøger og ser film, og derfor bliver der sat pris på de større skærmarealer.


Der er dog et vigtigt men! Selvom mobilerne gerne må have store skærme, så må de ikke blive for tunge eller for tykke. De skal kunne passe i en taske eller bukselomme, og det er især vigtigt for de kvindelige brugere.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Må mobilen godt blive større?

Annonce