Forside Nyheder

Video: Se Windows 8-afsløringen


Steven Sinofsky fortæller om alle nyskabelserne i Windows 8.Microsoft har publiceret halvanden time lang video af Windows 8-afsløringen i Barcelona forleden – husk kaffen inden du sætter dig til rette


I går afslørede Microsoft en næsten færdig udgave af Windows 8 på Mobile World Congress i Barcelona. Steven Sinofsky, chef for Windows-divisionen hos Microsoft, indtog scenen og demonstrerede, hvor Windows 8 opfører sig både på tablets, bærbare pc’er og endda stationære maskiner og gigantiske berøringsfølsomme skærme.


Windows 8 byder på et væld af nyskabelser, inklusiv en helt ny brugergrænseflade, og Microsoft har hentet masser af inspiration fra den mobile verden. Visuelt minder Windows 8 meget om Windows Phone, og håndtering af e-mail, kalender og kontakter samt personlige medier og præferencer fungerer langt hen af vejen på en måde, som vi kender det fra vores smartphones og tablets


Windows 8 kommer også med en smart funktion kaldet Windows To Go, der lader dig have en hel Windows-installation på en USB-nøgle, så du kan arbejde fra en hvilken som helst pc.


Men i hop ind på Microsofts webside her og se alle nyhederne i videoen.


Husk også at du kan downloade Consumer Preview-versionen af Windows 8 her!

Annonce