Forside Nyheder

YouSee skruer internet-hastighed op til 100 Mbit/s


Flere end en million husstande får fra på tirsdag mulighed for bredbånd med en downloadhastighed på 100 Mbit/s.


Fra på tirsdag kommer der ekstra fart på bredbåndsforbindelsen, hvis du er YouSee kunde og vælger det største internet-abonnement.


YouSee er igang med at investere en kvart milliard kroner i kabel-tv-nettet i disse år, og lanceringen af 100 Mbit/s bredbånd til private er det første synlige resultat af investeringen.


?Vi forventer ikke, vi bliver kimet ned af kunder, for hastigheder på 100 Mbit/s er fortsat markant over behovet i langt de fleste husstande. Men nu har vi skabt de tekniske forudsætninger og lanceret produktet, og så udbygger vi kapaciteten i takt med, at kunderne køber det,? siger adm. direktør Niels Breining, YouSee.


Ifølge Niels Breining kan der på et senere tidspunkt blive tale om endnu højere bredbåndshastigheder. Kabel-tv-selskaber i bl.a. Tyskland og Storbritannien har bebudet hastigheder på 200 Mbit/s, og teoretisk kan YouSee gå helt op til 300 Mbit/s. Rekorden har det schweiziske cablecom, som i et forsøg sidste år præsterede downloadhastigheder på knap 1,4 Gbit/s på sit almindelige kabel-tv-net.


Upload-hastigheden på den nye internetforbindelse er 10 Mbit/s.


Prisen for 100/10 Mbit/s bliver 499 kr. om måneden.

Annonce