Forside Nyheder

YouSee vil lokke nye digital-kunder med gratis TV

 Frit betalings-TV


Boxer TV har gjort det flere gange, nu vil YouSee også afprøve modellen: At give betalingskanaler fri i en periode for at lokke flere kunder ind.


Modellen med fritvalg TV (A la carte TV) har en udfordring, de tilbydes kun digitalt. Det betyder at alle de kunder, der forsat er på analog kabel-tv, ikke føler sig tillokket af de nye tilbud.


YouSee vil gerne have endnu flere kunder over på digital kabel-tv, og gerne nogen der samtidig gør brug af mulighederne for at tilkøbe ekstra kanaler udover grundpakkerne.


Så nu skal der lokkes med gratis TV, for at se om ikke det kan få flere over på digital TV og blive hængende der. En model Boxer TV også har gjort brug af ved flere lejligheder, at give kanaler fri i håb om at kunder bliver hængende bagefter, og begynder at abonnere på TV-kanalerne.


 


Gratis børne-tv i april


I april måned vil i alt seks Disney- og Nickelodeon-kanaler kunne ses på YouSee uden abonnement, vel og mærke kun digitalt.


Formålet er at få børnene til at plage forældrene om at købe dem, og dermed forblive på den digitale platform, når april måned er gået og de TV-kanaler forsvinder igen.


Metoden med at give udvalgt betalings-TV frit i en periode vil senere blive brugt som lokkemad i andre målgrupper.


 


Kilde: Berlingske Tidende

Annonce