Forside Nyheder

Aprilsnar: BeOLED er verdens første store OLED TV


  Sådan mener man BeOLED 14-55 vil se ud, men de officielle pressebilleder er ikke frigivet endnu…


 


OLED TV


Ingeniørerne i Struer har tryllet verdens første store kommercielle OLED TV frem. Dermed blev alle de store ganske overraskende overhalet – indenom – af danskere.


Ingeniørene fra Struer kører med klatten nu, og den stolte danske elektronikproduktion viser tænder igen. De har tryllet på fabrikken denne gang, og ud af hatten kom et 55″ stort OLED TV.


 


Verdens første!


Her gik verden og ventede på LG og Samsung, med Panasonic og Sony som outsidere. Men de blev allesammen overhalet indenom af en flok dygtige ingeniører fra Danmark, der har det nye TV klar i butikkerne i begyndelsen af April.


Dermed vandt “vi” overraskende kampen om at komme først. BeOLED er intet mindre end verdens første store kommercielle OLED TV.


“Vores nye direktør bad os tænke ud af boksen, og finde en måde hvorved vi kunne reducere “time-to-market” for nye produkter, og det må sige at være lykkedes denne gang” fortæller TV-produktchef Anders Hansen fra udviklingsafdelingen i en pressemeddelelse.


 


BeOLED i 55″


Modellen hedder BeOLED 14-55, og den markerer dermed også starten på en helt ny TV-serie. Om et år ventes flere størrelser OLED at støde til. Målet er at nå 150″ indenfor 2 år, og dermed bliver BeOLED deres største TV-modeller.


Der er indbygget surround-modul, og modsat andre store OLED TV også højttalere. Så stuealteret her kommer ind i stuen, medbringende den velkendte gode lyd.


Du skal dog have den store muldvarp op af baglommen for at slå til. Det er et luksus TV til knap 180.000 kroner, og dertil må du lægge 7 af de store for et air-PLAY modul, hvis der er behov for også at gøre BeOLED trådløs.


 


Annoncering på vej


Efter vore oplysninger indkaldes til pressemøde senere, hvor produktet vises frem for den samlede verdenspresse. Det er muligvis først mandag, så alle kan nå at være med. Men vi er klar, følg med her på recordere.dk i dag og de næste dage.


Er du frisk på en bestilling allerede ?


 


Aprilsnar!


Nej, desværre. Det kunne ellers være spændende, men sandheden er nok at det ville koste væsentligt flere penge at udvikle, end de danske firmaers budgetter til den slags kan afsætte.


Kampen står altså fortsat imellem LG og Samsung, og der er milliarder på spil på OLED TV-området …

Annonce