Forside Produkter HiFi & Surround

Audioblock introducerer deres nye DAC 100


 


Giv lyden fra computer eller CD-afspiller et løft, med den nye DAC 100 fra den tyske HiFi-producent Audioblock.


Audioblock DAC-100 er en digital-analog konverter. Brug den eksempelvis på vejen imellem cd-afspilleren og forstærker, eller imellem computer og forstærker. Sådan en DAC kan give lyden et løft, der ligefrem kan være en dramatisk lydforbedring når det handler om lyd fra computere afspillet via PC`ens USB (96 kHz asynkront)


Da DAC-100 har asynkron signalbehandling og således ikke overlader det til pc’en, har den en meget lavere jitter og en bedre timing end de fleste konkurrerende produkter i sin prisklasse.


Med en intern aluminiums-væg er converterings elektronikken isoleret fra strømforsyningen, så intet induceres over. Dette giver også kabinettet endnu mere stabilitet.


Importøren fortæller at den lyder ?musikalsk? uden skarphed og stemmer står imponerende ?store? og 3-dimentionelle så det virkelig går under huden. Den har et stort display til visning af indgangssignaler, XLR-stik og fjernbetjening !


Også optisk imponerer DAC-100: 9 mm tyk udfræset forplade af aluminium, sidepaneler af aluminium (køleplader) og høj kvalitets stik på bagsiden, plus højdejusterbare massive aluminiums fødder.

Finish: sølv eller sort


  


Pris og tilgængelighed


Er på markedet nu.
 
Prisen er kr. 3.995,-


 
 
Tekniske data
 
Indgange: USB (PC), 2 x optisk, 3 x coaxial
Udgange: Stereo RCA, XLR
Konvertering: 16 og 24 Bit ved 32KHz til 192KHz
Burr-Brown 1749 converter – Chip
Dynamikområde: 127 dB
RMS: 2V Forvrængning: <0,05%
Forbrug Standby: 0,4 Watt
Mål B/H/D: 440 x 80 x 280mm
inkl. Fjernbetjening


 


Kilde: RadioActiv

Annonce