Forside Nyheder

BeoLiving Viano – Luksus-underholdning til biler


Mercedes Viano udstyret med luksusunderholdning fra Bang & Olufsen


 


Bang & Olufsen har præsenteret et nyt underholdningssystem til luksusbiler, det første koncept med audio/video, underholdning og kontorsystem.


Bang & Olufsen har igen samarbejdet med Mercedes-Benz og kan nu præsentere det første fulde BeoLiving koncept med audio/video underholdnings- og kontorsystem i en bil.


BeoLiving konceptet er indbygget i Mercedes-Benz Viano Vision Diamond udstillingsbilen, som blev præsenteret på Beijing Motor Show 2012.


Mercedes-Benz Viano Vision Diamond er en luksusbil til chauffør med et udsøgt interiør i topkvalitet. I en verden, hvor plads er en luksus, er Bang & Olufsen lyd, et 40″ BeoVision 10 fjernsyn, seks forudindstillede scenetilstande og iPhone- eller iPad-kontrol blevet indbygget for at transformere Vianos indre til en mobil luksusdagligstue eller et kontor.


  


Lyd i topkvalitet, BeoVision 10 fjernsyn, mediecenter, sædekontrol og regulering af lyset er perfekt integreret, og alt er let at styre fra en enkelt enhed. “Biograf” vælges på iPhone eller iPad, og interiøret transformeres gradvist og helt automatisk.


Ruderne er fuldt tonede, belysningen er dæmpet, sæderne er justeret, og højttalerne og skærmen glider helt støjfrit på plads. Passagererne kan slappe af og nyde den sammenhængende akustik og visuelle oplevelse i topkvalitet med BeoLiving under kørslen.


Når der vælges “Kontor”, transformeres interiøret til et stimulerende og effektivt kontormiljø. Farvningen af sidevinduet reduceres, der skrues op for belysningen, sæderne justeres til arbejdsposition, og højttalerne og skærmen glider lydløst ind i deres kontorpositioner.


  


Det 40″ Bang & Olufsen fjernsyn kan vise indhold fra en bærbar computer, en iPhone eller iPad, hvilket gør brugeren i stand til at arbejde effektivt, når denne er ude at rejse. Ved videokonferencer benyttes skærmen, lydsystemet og det webcam, som sidder i taget.


Fjernsynet kan også vise indhold fra det indbyggede mediecenter eller en ekstern USB-hukommelse eller endog med direkte streaming fra internettet, mens Bang & Olufsen lydsystemet leverer enestående lyd, hvilket gør Mercedes-Benz Viano Vision Diamond til et perfekt miljø for personligt tilpassede virkningsfulde præsentationer.


  


Bang & Olufsen udviklede iPhone og iPad applikationer med en intuitiv brugergrænseflade til styrefunktionerne.


Et af BeoLiving principperne er, at der kun kræves en enkelt enhed til at styre lyd, fjernsyn og belysning, og i Mercedes-Benz Viano Vision Diamond justerer de også siddestillingen samt massage- og lændefunktionerne, og hvor tonede ruderne er.


Ved anvendelse af iPhone eller iPad vælges der en “scene” og indhold. iPhone giver adgang til hovedfunktionerne og kan også bruges til at styre systemet uden for bilen.


Kabinemiljøet justeres automatisk til at passe til den valgte “scene”: Kontor, biograf, koncert, internet, live eller afslapning. Miljøforandringen fra en scene til den næste foregår jævnt og velafbalanceret.


Ud over hovedfunktionerne giver iPad adgang til avancerede styrefunktioner, inklusive avancerede siddeindstillinger, såsom massage eller ventilation. Der kan også tændes og slukkes for stjernehimlen i loftet ved hjælp af iPhone eller iPad.


BeoVision 10 fjernsynets 40″ LCD-skærm er monteret på en motoriseret lift. Midterkonsollen har en iPhone og to iPad dockingstationer og en ekstern USB-forbindelse.


Kommunikation med chaufføren foregår via intercom. Intercom-knappen skifter og crossfader lyden.


  


Pris og tilgængelighed


Prisen ikke oplyst.


Privatchauffør medfølger ikke.

Annonce