Forside Nyheder

BeoSound til den nye Mercedes-Benz SL


 


Bang & Olufsen lancerer BeoSound AMG Surround Sound System til den nye Mercedes-Benz SL


I samarbejde med Mercedes-AMG præsenterer Bang & Olufsen nu det seneste i rækken af virksomhedens anerkendte BeoSound surround sound-systemer til biler. BeoSound AMG Surround Sound System er tilgængeligt i alle modeller af den nye SL, har samme kraft og finesse som de tidligere versioner af BeoSound lydsystemerne og byder derudover på en række detaljer, der er unikke for Mercedes-Benz’ nyeste sportsmodel.


BeoSound AMG Surround Sound System er spækket med imponerende teknologi. Således leverer de energibesparende, kompakte ICEpower- og DSP-forstærkere 900 watt til de 12 aktive neodymhøjttalere.


  


De dynamiske linjer i interiøret på SL går igen i de vinklede højttalergitre i aluminium, der er fordelt i kabinen. Gittermønstret maksimerer de lydbølger, der strømmer gennem gitteroverfladen.


Der er to akustiske linser (diskanter) monteret på instrumentbrættet, og de anvender den lyssensor, der er placeret under bakspejlet, til nænsomt at justere diodelyset fra selve linserne.


Som noget nyt er BeoSound AMG Surround Sound System blevet udstyret med Daimlers frontbas-teknologi. De to 125-watt subwoofere er anbragt i bilens fodrum, så mest muligt af lyden gengives foran passagererne. Desuden er de to subwoofere monteret direkte på bilens chassis frem for i et traditionelt subwooferkabinet. Dette reducerer ikke kun vibration, men giver også mulighed for en større højttalerdiameter og dermed kraftigere kickbas. Placeringen af de to subwoofere øger frekvensområdet (op til 200 Hz), så dørmonterede bashøjttalere ikke længere er nødvendige.


  


Selv når taget er slået ned, leverer BeoSound AMG Surround Sound System klar og ensartet lyd. Systemet kompenserer for faktorer som bilens hastighed og støj fra både kabinen og omgivelserne og baner vejen for en uindskrænket lydgengivelse.


Lydsystemets algoritmer fordeler lyden til de 12 højttalere, så der skabes 5.1-kanals surround sound fra næsten enhver multikanalskilde – herunder dvd audio/video og DTS cd.


Prisen er ikke oplyst. Hverken på bil eller lydsystem.

Annonce