Forside Nyheder

Den næste iPhone bliver … anderledes


Markedsanalytiker spår, at den næste iPhone får et drastisk anderledes design (billedet er ikke iPhone 5)


 


Den næste iPhone får et helt nyt design inspireret af Apples eksisterende unibody-konstruktioner, skriver markedsanalytiker i arbejdspapir.


Grunden til at opgradere til de næste iPhone bliver, at få fingrene i et helt nyt design. Det skriver markedsanalytikeren Brian J. White fra Topeka Capital Markets, der i et arbejdspapir skriver, at Apple til juni vil begynde at producere firmaets næste smartphone.


Og modsat iPhone 4S, så får den et helt nyt design, der er bygget op omkring en unibody-konstruktion med aluminium som vi kender det fra firmaets MacBook-computere og iPad.


Den gode Hr. White skriver, at forbrugerne primært vil opgradere for at få fingrene i det nye design ? og så den større skærm, der ifølge analytikeren bliver på fire tommer. Nå ja, den får også LTE.


Hvor har han så fået sin information fra? Manden har været på studietur rundt blandt producenterne i asien, og der er åbenbart nogen, der har haft lyst til at snakke med ham.


Han vurderer også, at lanceringen sandsynligvis vil skubbe Apples aktiepris op over 1000 dollars. I øjeblikket sælger Apples aktier til lidt over 620 dollars, hvilket betyder at Apple allerede er det mest værdifulde firma i verden.

Annonce:
Forrige artikelAvis: Foxconn tager kontrol over Sharps førende LCD-fabrik
Næste artikelKommende Gears of War titel skrottet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.