Forside Nyheder

DR: Mobil TV har tag i danskerne


 


Danskerne har allerede taget godt imod muligheden for at se tv på deres smartphones og tablets, fortæller DR.


Kort tid efter lanceringen af ?DR NU mobil? den 1. april kommer over 10 procent af al brug af tv-indhold på dr.dk fra mobile apparater.


?Det er vigtigt for os at være til stede dér, hvor vores brugere er. Vores mål er at give så meget værdi til dem som muligt, og her har vi tydeligvis ramt plet,? siger Michael Arreboe, der er kanalchef for dr.dk. Og han fortsætter:


?At så stor en del af brugerne vælger at se tv på deres mobil eller tablet viser, at der er et klart behov for at gøre vores indhold tilgængeligt på flere apparater, og at tv-oplevelsen for brugerne ikke nødvendigvis er bundet til et tv eller en computer.?


Se også: TV 2 på vej med nyt Web-TV 


  


Tv når det passer dig


Med lanceringen af DR NU mobil, er det ikke længere kun tv, når det passer dig, men også hvor det passer dig.


?Brugerne har altid deres telefon på sig, ligesom en tablet også er mere fleksibel at flytte rundt med end en computer. Med den nye version af DR NU har de altid adgang til DRs tv-indhold via deres mobil, og så indbyder tablets enkelhed også til mere intuitivt mediebrug end en computer,? slutter Michael Arreboe.


Find DR NU på:  dr.dk/nu

Annonce