Forside Nyheder

El Clasico i 3D


 


Er du til 3D Bold, så sender Canal Digital Danmark og CANAL+ det klassiske opgør i den spanske liga – El Clasico – i 3D.


Der venter en ekstraordinær fodboldoplevelse i 3D, når El Clasico på lørdag sendes direkte fra Camp Nou. Ihvertfald for de forbold-interesserede kunder hos Canal Digital, der abonnerer på CANAL+ Sport eller Premium-pakken.


De to fodboldgiganter, FC Barcelona og Real Madrid, tørner sammen i et brag af en kamp, der sjældent har været mere spændende. Kampen kan nemlig blive afgørende for, hvem der vinder det spanske mesterskab. Med fem kampe igen fører Real Madrid ligaen med fire point ned til Barcelona. Messi & Co er derfor tvunget til sejr i lørdagens opgør, hvis ikke Real Madrid skal løbe med mesterskabet.


Opgøret er samtidig en direkte duel mellem Messi og Ronaldo om at toppe den spanske topscorerliste. De to målmaskiner har inden lørdagens kamp scoret ikke mindre end 41 mål i blot 33 kampe.


Det er på lørdag d. 21. april fra kl. 20


 Fakta om El Clasico i 3D hos Canal Digital Danmark:  • Kan ses af alle Canal Digital kunder med et 3D tv, en HDTV-box og adgang til CANAL+SPORT eller Premium-pakken hos Canal Digital
  • Vises på den særlige event-kanal; CANAL + Extra 3D/HD, der ligger på kanalpladserne 132 og 162
  • Kommenteres på engelsk og starter kl. 20.00 på lørdag den 21. april

Annonce:
Forrige artikelYouSee forklarer nedbrudet tirsdag aften
Næste artikelFlere Sony centre konkurs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.