Forside Nyheder

Google+ får en ansigtsløftning


Google+ har fået et nydeligt redesign, hvor buddy-listen blandt andet er rykket over til højre. Som man kan se, har skribenten ikke ret mange venner, der er på Google+.


 


Google+ er stadig ikke ligefrem verdens mest foretrukne, sociale netværk. Men nu forsøger Google at gøre noget ved sagen gennem et redesign af tjenesten.


Hvis du er en af de få, der bruger Google+, har du måske opdaget, at sitet ser nyt ud. Det er ikke dine øjne, den er gal med. Google har ryddet lidt op i designet og gjort det mere simpelt.


Til venstre i billedet kan man nu se en række genveje til mange af det sociale netværks funktioner, ligesom din kontaktliste er rykket ud til højre, formodentlig inspireret af den måde, Facebook gør det på. Selve midter-delen, hvor hovedaktiviteterne foregår, er også blevet væsentligt mere overskuelig.


Det er nu også blevet nemmere at starte en Hangout – altså Googles gruppe-chat-funktion, der skal fungere som et virtuelt rum, hvor brugere kan hænge ud og interagere. Lidt ligesom i gamle dage, hvor man hang ud i chatrum.


Google ruller – som de altid gør med nye opdateringer – funktionen ud langsomt til Google+-brugerne.

Annonce