Forside Nyheder

Ikke alle Windows Phones kan køre Skype


 


Som man kan læse i denne nyhed på Recordere, er Windows Phone-udgaven af Skype nu klar til brug i de WP-smartphones, der kører version 7.5, også kendt som Mango. Men det er ikke, som først antaget, alle WP- telefoner, der kan klare Skype.


Til trods for, at det er Microsoft, der ejer Skype, og til trods for, at Microsoft har stillet hårde krav til hardwaren i de telefoner, der bruger Windows Phone, er der en række WP-smartphones i den billigere ende, der endnu ikke er klar til Skype.


Ifølge websitet WMPowerUser vil Windows Phones med en RAM-kapacitet på under 512 MB ikke kunne være med i legen. Det udelukker blandt andet den kommende billig-udgave i Nokias Lumia-serie, Lumia 610. Det betyder ifølge WMPowerUser, at alle Windows Phones, der benytter sig af Tango-varianten af Windows Phone 7.5/Mango, må kigge langt efter Skype.


Skype-holdet har dog ifølge Engadget puttet understøttelsen af Skype på skrabede Windows Phones ind under “current issues”, så forhåbentlig arbejdes der på sagen.


Man skal altså lige kigge godt efter, inden man bare køber en Windows Phone i håbet om, at Skype fungerer på den. 

Annonce