Forside * Nyheder

Integrer Spotify i din blog eller hjemmeside


 


Spotify introducerer Play Button. En ny widget der gør det nemt at dele musik på dit website eller din blog.


Lægges musiknumre ud på hjemmesider og blogs, skal der normalt betales til KODA for hver gang nummeret afspilles. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man blot driver en lille blog i sin hjemmeside. Men nu bliver det muligt at dele musikken igennem Spotify istedet, så sørger de for afregningen.


Spotify Play Button giver mulighed for at dele alverdens musik med dine online læsere. Der er ingen reklamebannere eller pop-ups, og ingen bekymringer om problemer med rettighederne til musikken.


?I dag giver vi enhver blogger og webredaktør muligheden for at sprede lys og glæde på nettet gennem musik. Aldrig har det været nemmere at tilføje et personligt soundtrack til din blog eller dit website,? siger Gustav Söderström, der er produktchef hos Spotify.


Ulempen ved det nye tilbud fra Spotify, er at det kræver Spotify Desktop App installeret og en konto hos Spotify. Så det er kun læsere med Spotify der kan benytte tilbudet.


Fristet af muligheden? Opret Spotify Play Buttons her! 


 


 



Eksempel på en Spotify Play Button med et enkelt nummer


 



Eksempel på en Spotify Play Button med et album (kan også være en playliste).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.