Forside * Nyheder

Landsdækkende fejl på YouSee kabel-tv


 


Kunder hos landets største kabel-tv selskab YouSee kunne her tirsdag aften opleve periodiske problemer med TV-kanaler. Det gik ud over semifinalen i Champions League.


Fodboldfans landet over er sure her til aften. Ikke så meget fordi deres favoritter tabte, men mere fordi de ikke kunne se det hele.


Kunder på landets største kabel-selskab YouSee fik endnu engang afprøvet deres tålmodighed her til aften, da en fejl på hovedstationen sendte TV-kanalen med fodbold i periodisk sort. Både kabel-tv og WebTV blev påvirket.


“Det er en periodevis fejl, som vi har meget svært ved at lokalisere. Vi har sat alt disponibelt mandskab på opgaven, og vi håber at finde fejlen, eller at den forsvinder af sig selv hurtigst muligt, men jeg har ingen tidshorisont på løsningen af problemet netop nu”, udtaler pressechef hos YouSee Ib Konrad Jensen til ekstrabladet.dk.


Det har skabt frustrerede seere, også her på recordere.dk.


Følg debatten i: Debat i forummet om problemerne


 


 


Status på YouSee hjemmeside







Alt: Teknisk uheld på kabel-tv & WEB-TV,


Fejl på vores Hovedstation


Vi har i øjeblikket driftforstyrelser på div. TV kanaler.


Fejlen betyder bl.a. at der periodisk er programmer i sort, periodisk ombyttede programmer m.fl..


Her kl. 19:30 er alt disponibelt mandskab kaldt til Fejlretning.


Vi beklager de gener, fejlen medfører for vores kunder.


Venlig hilsen
YouSee Fejlservice


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.