Forside Nyheder

Lysavis-app til Samsung Smart-TV viser nyheder på alle kanaler


Med Breaking News’ nyheds-app til Samsungs Smart-TV’er behøver du ikke slå over på en 24-timers nyhedskanal for at få dit nyhedsfix. Du kan se rullende nyheder på alle kanaler.


Det her er et af de eksempler, hvor apps til Smart-TV giver rigtig meget mening, og hvor app’en ikke rigtig kan bruges på andre platforme end TV’et. Hvis man har et Smart-TV fra Samsung kan man nu i den sydkoreanske app store hente en app fra Breaking News, der ellers er mest kendt fra Twitter.


Breaking News, har ud over et meget selvforklarende navn, over 3 millioner followers på Twitter, hvor de leverer overskrifter i en lind strøm. Og netop den linde strøm af nyheder har de nu overført til TV-skærmen i form af en rullende lysavis, en horisontal-scroll, som vi kender det fra CNN og TV2 News.


Men med Breaking News-app’en til Samsung Smart-TV’er kører lysavisen konstant – uanset hvilken kanal, du befinder dig på. På den måde kan du få ordnet dit daglige nyhedsfix, men du følger med i en fodboldkamp eller ser et afsnit af din yndlings-tv-serie. App’en er tilgængelig i Samsungs-app-butik på TV’et nu.


 

Annonce