Forside Indhold og distribution Film

Mulig Need for Speed film på vej


 


EA´s bilserie, Need for Speed, ligner et oplagt valg når der skal indspilles en konkurrent til actionserien Fast and Furious. Flere selskaber meldes interesserede i at sikre sig rettighederne.


Intet er endnu fastlagt, men meget tyder på at folkene bag filmen Real Steal (George og John Gatins), arbejder hårdt på at sælge ideen om dem selv som producenter af en kommende Need for Speed film. Det siger næsten sig selv at EA, som står bag Need for Speed spillene, er ganske tilfredse med udsigten til at få serien bragt fra spil til film. Ifølge Variety har flere filmselskaber allerede vist interesse, bla. nævnes Sony, Warner Bros og Paramount.


En af årsagerne til at serien er interessant for filmselskaberne, er at Universal igennem flere år har høstet rigtig gode penge på deres “bilfilm” Fast and Furious, hvorfor de konkurrende selskaber ser lignende potentiale i Need for Speed serien. Nu vi er ved Fast and Furious, så er en sjette film er i øvrigt på vej og starter optagelser senere i år.


George og John Gatins har angiveligt allerede et manuskript klar.

Annonce