Forside Nyheder

Panasonic investerer milliardbeløb i OLED TV


Det er Panasonic-fabrikken i Himeji Japan der skal stå for OLED-produktionen. Foto: Panasonic 


 


Panasonic gør klar til produktion af OLED TV, med milliardinvestering i display-fabrik.


På årets første store elektronikudstilling, CES i Las Vegas, var der stor fokus på de kommende store OLED TV. Både LG og Samsung viste prototyper frem, af det der forventes at være fremtidens display-teknologi. Det fik Panasonic til at ile med budskabet om, at de skam også satsede på OLED TV.


Nu tyder der på at de planer er ved at falde på plads, med en milliardinvestering i en af Panasonics nuværende LCD-fabrikker. Det skriver OLED-info.com.


Det er ifølge oplysningerne Panasonic-fabrikken i Himeji Japan der får tilført investeringerne, der i første omgang beløber sig til et sted imellem 1,4 mia. og 2,1 mia. kroner. Pengene skal bruges til at opføre en pilot-produktionslinje for 6. generation OLED.


OLED-info fortæller at det endnu ikke er på plads hvordan den senere masseproduktion kommer til at forløbe, men det vurderes at Panasonic er interesseret i at etablere et samarbejde med en anden producent, for at undgå at bære de massive investeringer i en OLED TV produktion alene.


Samsung og LG har allerede etableret hver deres konkurrende OLED TV produkion. Men Sony er muligvis endnu ledig for et samarbejde, selvom rygterne går på at de vil købe ind hos Samsung.

Annonce