Forside Nyheder

PlayTV får NAS ombord


 


DTV-tuner-modulet PlayTV til PS3 er nu kommet i en udgave, der også har en NAS-server indbygget, så man kan lagre både optaget og sandsynligvis også downloadet indhold og streame det til sine mobile enheder.


PlayTV, Sonys HDTV/DVR-modul til PS3, hedder Torne i Japan, og derovre er der nu kommet en spændende, opgraderet version, der hedder Nasne. Som man måske kan udlede af navnet, er der tale om en NAS-server, der er bygget ind i TV-modulet, der kan sættes til PlayStation 3 og dermed give en mulighed for ikke bare at se og optage HDTV fra DVB-T, men også streame indhold til netbaserede enheder.


Til at starte med kan man kun streame det til Sony-enheder som f.eks. PS Vita, Sonys tablets, en Vaio-laptop eller en Xperia-telefon, men Sony har lovet, at når dens software bliver opgraderet til version 1.5, kommer den til at understøtte DNLA, hvilket vil udvide mængden af enheder, den kan streame til, betydeligt. Selvom NAS’en er ikke voldsomt stor i forhold til de NAS’er, mange mennesker har stående, den er kun på 500GB. Men til gengæld passer den ind i PS3-designet, så det er måske et mere æstetisk valg end noget andet.


PlayTV er til salg i Australien og Europa, samt i Japan, hvor den som nævnt hedder Torne. PlayTV har været i brug blandt Recordere-læsere i flere år. Nasne-udgaven udkommer 19. juli i Japan, hvor den koster ca. 1.300 kroner. Den formodes at komme på gaden i Europa senere på året.


 

Annonce