Forside Nyheder

Resident Evil 6 bliver stort

 


Resident Evil 6 er på vej til Xbox 360, PlayStation 3 og Pc. Det udkommer helt præcist den 2. oktober og meget peger på at spillet igen finder uhyggen frem (i modsætning til det seneste Resident Evil Operation Raccoon City). Du får mulighed for at gennemføre spillet med tre forskellige personer. De har hver deres historie, men overlapper ind i mellem hinanden og de samme områder, så tre helt adskilte oplevelser bliver det dog ikke. 


Spillets intruktør Eiichiro Sasaki fortæller at spillet tager omkring 30 timer at gennemføre, hvis du gennemspiller alle tre karakteres historier. Der er fra start at spillet fri mulighed for at vælge karakter. Spørgsmålet er så om historierne er forskellige nok til at man føler lyst til at gennemspille dem alle. Det ved vi mere om når vi vender tilbage med en anmeldelse til efteråret.


Mens vi venter kan I herunder se en lille trailer fra spillet.


 

 

Annonce