Forside Nyheder

Sjov læk: Motorola RAZR HD på vej

 


Der kommer en Motorola RAZR HD. Motorolas populære comeback-smartphone findes endnu ikke i HD, men det kommer. Det viser en læk, opdaget af websitet Blog of Mobile. Men det bedste ved den nyhed er næsten, hvordan lækken fandt sted.


Motorolas relancerede RAZR er en af de mere interessante og populære Android-smartphones på markedet lige nu. Men mange RAZR-ejere ville sikkert ønske, at den lækre super-AMOLED-skærm på telefonen kunne vise billeder i HD. Disse brugere kan nu ånde lettet op og begynde at varm dankortet op, thi der er en ny RAZR på vej med efternavnet HD. Det viser en læk, som det japanske website Blog of Mobile har opdaget.


 Det sjoveste ved historien er dog næsten, hvordan lækken blev opdaget. Det skete nemlig ved at en webjournalist fra Blog of Mobile fandt et album på Googles billednetværk Picasa fyldt med billeder taget med – ganske rigtigt – kameraet i et Motorola RAZR HD. Med andre ord er der en en ingeniør, der ikke lige har tænkt sig om, da han begyndte at lægge billederne op, og lod EXIF-dataene med bl.a.d tidspunkt og modelnummer stå. Man kan i øvrigt også se, at billedet, der er taget, er i 2048×1152-opløsning.


Man kan dog forholde sig lige så hovedrystende overfor, at der er webjournalister derude, der har tid til at gennemtrevle tjenester som Picasa for den slags informationer. Men det er vi, der ikke har helt så meget tid, så glade for. Billedarkivet blev hurtigt slettet, men billedet ovenfor er stadig tilbage (formentlig for ikke at ødelægge en eventuel hype-opbygning), du kan selv kigge nærmere på Picasa HER.

Annonce