Forside Nyheder

SLUT: Vind Samsung 2012 topmodel LED TVSamsungs topmodel LED TV sætter nye grænser for hvad et TV anno 2012 leverer.


 


Konkurrence


Nu kan du blive den heldige vinder af Samsungs nye 2012 topmodel LED TV. TV’et du kan tale til og styre med et vink. Deltag her, nyt spørgsmål hver dag kl. 12


Samsungs nye topmodel for 2012 hæver baren, og sætter nye grænser for hvad et TV skal tilbyde anno 2012 i design, indhold og betjening.


Styr TV’et med tale og fakter, eller styr det med den nye revolutionerende touch-fjernbetjening der kombinerer de fysiske knapper med touch. Eller styr det med smartphone og tablet.


Der er tale om et 46″ Samsung model ES8005. Den nye topmodel til  kr. 17.999,-  der kommer på gaden her i april.


Gå ikke glip af denne chance. Konkurrencen starter mandag d. 2. april kl. 12.


 


 


Præmie sponsor: 


 


Praktisk information


Der kommer ét spørgsmål om dagen i en periode. Jo flere rigtige svar du kommer med, jo flere lodder har du i konkurrencen.


Spørgsmålet skifter hver dag kl. 12


Konkurrencen slutter søndag d. 22. april 2012 kl. 12


Bemærk at samme spørgsmål godt kan dukke op igen en anden dag. Men der er fortsat et lod per spørgsmål per dag, selvom selve spørgsmålet måtte være mødt en anden dag.


 


  


Dagens spørgsmål i konkurrencen:Konkurrencen er slut


 Præmiesponsor: Betingelser for deltagelse  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager per spørgsmål.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster

Annonce