Forside Nyheder

Trekantet højttaler passer ind i Apples Smart Cover


 


Sound Prism hører ind under den produktkategori, der hedder “gadgets til ganske særlige situationer.” Den er nemlig lavet til at passe ind i et foldet Apple Smart Cover.


Der er visse firmaer, der formår at benytte al den plads, der er til rådighed. Et af dem er Rocketfish, der bl.a. laver tilbehør til iPad og iPhone. Et af de mere kuriøse indslag i deres produktportefølje er netop kommet ud. Der er tale om Sound Prism, en nye højttaler, der kan sluttes trådløst til iPad og spille musik eller spil-lyd via Bluetooth.


Det særlige ved Sound Prism er dog designet, der er lavet af CRE8 Design Studio. Formen er en anelse Toblerone-agtigt, men den trekantede stang er ikke lavet til indsættelse i mundhullet. Derimod passer den lige ind i det hul, der opstår, når man folder et iPad Smart Cover fra Apple sammen for at lægge iPad’en ned.


Sound Prism kan naturligvis bruges med hvilken som helst Bluetooth-kompatibel enhed – inklusive en iPad, hvor man IKKE har foldet coveret. Det er vel langt fra de fleste, der har coveret foldet HELE tiden.


Sound Prism kommer på gaden til 80 dollar, eller ca. 450 kroner.


 

Annonce