Forside Nyheder

TV 2 på vej med nyt Web-TV


 


TV 2 Play hedder den nye satsning på nettet, der skal erstatte TV 2 Sputnik.


TV 2 er på vej med en ny version af TV på nettet. Det nye univers hedder TV 2 Play, og det er planen at det skal erstatte det nuværende TV 2 Sputnik.


Udover film-leje, TV-arkiv og specielle Live TV events som det kendes fra Sputnik, så vil det nye univers også tilbyde alle TV2-kanalerne som Web-TV på farten. Det skriver Børsen.


Prisen bliver 119 kr/måned for online adgang til TV 2 Play med alle kanalerne fra Kvægtorvet. For den pris bliver der adgang til hele universet med film, arkiv, børneprogrammer og Live-TV på farten, når og hvor du vil. TV-kanalerne der kan følges direkte er TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 News og TV 2 Film.


TV 2 Play ventes lanceret inden sommer, og håbet er af en stor del af de nuværende ca. 60.000 kunder på Sputnik vil flytte med over på det nye tilbud, der fortsat skal ses som et suplement til et “rigtigt” TV-abonnement.


?For ét segment kan det være alternativ, men for de fleste vil TV2 Play være et supplement,? siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV2 Net, til Børsen.


TV2 Play åbner som en beta-udgave i denne måned, hvor nuværende Sputnik-abonnenter inviteres til at lege med.


Se mere på: play.tv2.dk

Annonce