Forside Nyheder

Vink goddag til Samsungs nye TV


Samsung 8-serie LED TV. Årets nye topmodeller som kan styres med vink og tale.


 


Samsung Smart TV bliver endnu smartere


Nu er det blevet tid til at sige farvel til sidste års Samsung TV-modeller og goddag til de nye. Dem der kan styres med vink.


Samsungs 2012-modeller er netop nu på vej ud i butikkerne. Det flotte design er krydret med flere lækre detaljer, som muligheden få dem til at lystre ved at tale eller ved at vinke til dem.


Du kan fx justere lyden, skifte kanal eller starte en app. Samsungs topmodeller – LED TV i 7- og 8-serien samt 8-serie plasma-TV’et – har nemlig stemme- og bevægelseskontrol til de mest almindelige funktioner. Man kan endda browse på internettet og Google uden at bruge fjernbetjeningen.


“Med vores nye TV line-up, kan man allerede i dag, få fremtidens TV hjemme i stuen. De nye TV er propfyldt med innovative løsninger, som fx vores unikke og intuitive stemme- og bevægelsesstyring”, udtaler Martin Engen, salgschef for AV i Samsung Danmark.


 Kameraet sidder i toppen af TV’et og bruges til styring med håndbevægelser, Skype videoopkald mv.


 


Smart TV


Er der intet godt i fjerneren fredag aften? Med Samsung Smart TV er udbuddet betydeligt større. Man kan eksempelvis se web-tv eller streame en lejefilm. Man har også mulighed for at overføre visningen til en tablet og tage den med dig ud af stuen.


Men Samsungs Smart TV kan mere end det. Man kan fx chatte med vennerne via facebook, surfe på nettet og med det indbyggede kamera ringe og føre videosamtaler med familie og venner via Skype. For Samsung sætter teknologien ikke grænser, den åbner muligheder.


Og til dem, der ønsker at bruge TV’et på traditionel vis, medfølger ikke blot en, men to fjernbetjeninger. Desuden har man også mulighed for at styre TV’et ved hjælp af Samsungs tablets og mobiltelefoner.


 


Priser


Se priser på Samsung 2012 TV-modeller her


 


Konkurrence


Bemærk at du kan vinde årets topmodel LED TV fra Samsung her

Annonce