Forside Nyheder

Waoo! runder 400.000 kunder


En ny milepæl er nået. TV-distributøren Waoo! har rundet abonnent nr. 400.000


Efter en vækst på lidt over 50.000 abonnementer rundede Waoo! ved udgangen af marts 400.000 abonnementer på TV, internet og telefoni.


?Vi har fået 27.000 flere husstande som kunder på det halve år, der er gået siden udgangen af september sidste år, hvor vi rapporterede sidste gang. I gennemsnit har vi fået 4.000-5.000 flere husstande som kunder hver måned det seneste halve år,? siger Waoo!?s administrerede direktør Anders Christjansen.


Waoo! leverer internet-forbindelser og TV-signaler via fiberbredbånd, og det er ikke uden stolthed at de har nået det nuværende niveai.


?Vi er utroligt stolte over, at vi samtidigt med gennemførelsen af en kompleks strømliningsopgave vækster i et meget konkurrencedygtigt marked til nu at have i alt 212.000 husstande som kunder,? siger Waoo!?s administrerede direktør Anders Christjansen.

Annonce