Forside Nyheder

Yelp åbner i Danmark


 


Så blev det Danmarks tur til at blive Yelp’et. Tjenesten, der lyder som det, det er – en hjælp – giver dig anmeldelser og anbefalinger af alt fra restauranter til håndværkere, så du ikke køber katten i sækken. Første by, der får glæde af Yelp er København.


Med 66 millioner brugere i USA, Australia og udvalgte lande i Europa er Yelp formodentlig verdens største tjeneste til anbefalinger af alt fra restauranter over blikkenslagere til supermarkeder.


Hvad du end kunne finde på at anbefale af virksomheder ude i den virkelige verden, kan du lægge op på Yelp, og det er der rigtig mange, der har gjort. Så mange, at Yelp er blevet det førende søgeværktøj i USA, når det gælder kategorier som madsteder og natteliv men også lægetjenester og cykelmagere.


Nu åbner tjenesten så i Danmark. Til Recordere.dk fortæller Miriam Warren, der er europæisk marketingchef for Yelp, at tjenesten allerede har været åben i et stykke tid i Danmark, hvor et udvalgt hold af brugere har støvsuget København for steder, typiske Yelp-brugere ville besøge, og har anmeldt dem, samt tjekket, at alle stamdataene såsom adresse, åbningstider m.m., var korrekte.


Yelp-app’en til Android og iOS er også klar i danske udgaver ved åbningen, der finder sted fredag kl. 20. Her vil den danske version af Yelp også blive åbnet på nettet. Indtil da vil Yelp.dk henvise til Yelp.com.

Annonce