Forside Nyheder

Amazon Kindle med farveskærm?


Amazon er på vej med ebogslæsere med E-Ink-skærme, der kan vise andet end bare sort/hvidt og gråtoner.Alt tyder på, at Amazons populære ebogslæser bliver udstyret med farveskærm sidst på året.


Amazon har opnået stor succes med sine ebogslæsere, primært i USA, Canada og større europæiske lande, men selv herhjemme i Danmark ser man ofte folk, der læser på deres Kindle.


Maskinerne er faldet meget i pris over de sidste par år, og i USA kan den billigste Kindle nu købes for blot 80 dollars. Teknologien er robust og behagelig i brug, og E-Ink-skærmen er letlæselig selv i stærkt og direkte dagslys.


Men ? E-Ink-teknologien har det bedst med sort/hvid og gråtoner, og alle Kindles har indtil videre levet i den sort/hvide verden. Men det ændrer sig nu, hvis vi skal tro denne historie fra DigiTimes (http://www.digitimes.com/news/a20120509PD219.html)


E-Ink er nu nået dertil, hvor man kan producere farveskærme, der ser ordentlig ud og ikke koster det vide ud af øjnene. Amazon har angiveligt kig på de nye farveskære, og gør klar til at lancere den første Kindle med farveskærm i løbet af andet halvår, antageligvis op til julesalget.


Amazon har også nydt stor succes med sin første Android-tablet, Kindle Fire, der er baseret på Android, men kommer med en brugeroplevelse centreret omkring Amazons indholdsunivers. Den koster 200 dollars i USA, og fornyeligt kom det frem, at Amazon sidder på halvdelen af markedet for Android-baserede tablets.


Amazon Kindle Fire er endnu ikke tilgængeligt udenfor USA, men den nye Kindle Touch blev fornyeligt tilgængeligt for internationale shoppere på Amazon.com.

Annonce