Forside Nyheder

Bedre Google-søgning på iPhone


Google Search-app’en til iPhone er blevet væsentligt bedre at bruge efter at Google netop har opdateret den. iPhone-app’en er nu kommet tættere på sin storebror på iPad.


Når du søger på Google kan du nu bruge hele skærmen til at navigere på, hvor du tidligere var låst fast i et browservindue. Når du søger i eller kigger igennem billeder via Google, kan du nu bruge hele skærmen.


Men hvad der måske er endnu mere interessant er, at Google Search nu gør langt mere brug af swipe-teknikker, sådan at du f.eks. kan hoppe tilbage til dine søgeresultater med et enkelt strejf på skærmen.


På den måde er det også blevet væsentligt nemmere at hoppe frem og tilbage mellem de forskellige Google-funktioner som Calendar eller Gmail. Og nu kan du også – ligesom på iPad – gemme billeder fra Google Images direkte i billedgalleriet i iOS.


 

Annonce