Forside Nyheder

Bowers & Wilkins: God lyd der passer i jakkelommen


Bowers & Wilkins P3 er en hovedtelefon lidt ud over det sædvanlige. Den forventede danske pris er omkring 1.500 kroner.

 

Den britiske hi-fi-producent er klar med ny hovedtelefon til dig , der vil have god lyd med på farten.

Bowers & Wilkins er kendt for sine fremragende højttalere, men indenfor de sidste par år er firmaet også begyndt at lave grej til computere og smartphones.

Firmaets første hovedtelefon, P5, er der blevet taget pænt imod blandt anmelderne, både på grund af lydkvaliteten og designet. Men hovedtelefonen er dyr med en dansk pris på 2.200 kroner, og den er ikke sådan lige til at folde sammen og have i jakkelommen eller tasken.

Det gør briterne nu noget ved. De har netop lanceret P3, der er en mindre og knap så dyr udgave af det originale design. Den nye hovedtelefon er lettere, kan foldes sammen og bliver 100 dollars billigere end P5. Hvad det betyder i danske priser ved vi ikke endnu, men det peger i retningen af en dansk pris på 1.500 kroner.

Der er blevet sparet lidt på materialevalget, så hvor du med P5 blandt andet fik fåreskindslæder, så er det på P3 blevet erstattet af et “ultralet akustisk materiale,” hvad end det betyder.

Ellers ser det ud til, at P3 henter det meste af sin teknologi fra storebror, så du bliver uden tvivl forkælet med god lyd.

Annonce